Windows 11'de yeni bir özellik ortaya çıktı: Başlat menüsünde yenilik

Windows 11'de yeni bir özellik ortaya çıktı: Başlat menüsünde yenilik
Windows 11'in başlat menüsünde gizli bir özelliğin olduğu ortaya çıktı. Keşfedilen yeni özellikle beraber hangi uygulamanın sistemde olduğunu öğrenebileceksiniz. Windows 11'in yeni özelliği ve tüm detaylar...

Kullanıcılara sunulacak yeni işletim sistemi Windows 11 için araştırmalar başladı. Yeni özelliklerin neler olduğu merak konusu olurken özellikle başlat menüsünde yer alan değişiklikler dikkatleri çekti. Phantom Of Earth tarafından yapılan duyuruyla beraber 23493'te gizlenen ve ViveTool olarak kullanılan yeni özellik ortaya çıktı.

Windows üzerinde yapılan değişikliklerle beraber Microsoft, sistem uygulamaları etiketlenerek kullanıcılara bir grup halinde sunulacak. Başlat menüsünde ki ufak farklılıklar arasında menüye giriş yapıldığında 'Tüm uygulamalar' seçeneğine tıklandığında açılan ekranda sistem uygulamalarının altında bulunan ''sistem'' seçeneği yer alıyor.

windows 11 özellikler

Geçtiğimiz zamanlarda Windows 11 için birinci taraf uygulamaları yer alırken ''Microsoft'' rozeti verildiği söylenerek yeni stok oluşturmalar başlar. Başlatılan uygulamalar ise , Ayarlar, İpuçları, Windows Güvenliği, Xbox Oyun Çubuğu, Hesap Makinesidir.

Yapılan araştırmalar üzerine muhtemel olarak bazı uygulamaların kullanılamayacağı belirtildi. Başlat menüsünde yer alan Microsoft uygulaması Windows 11 yüklemesiyle birinci taraf uygulamalar arasında yer aldığından gösterge de yer alması işi kolaylaştırabilir.

Son Haberler