Windows 11'de yeni dönem başlıyor: Oturum açma yöntemi değişti

Windows 11'de yeni dönem başlıyor: Oturum açma yöntemi değişti
Windows yeni sürümüyle birçok farklı yeniliği kullanıcılarına sunmaya kararlı! Peki Windows 11'de yeni özellikler neler? Tüm detaylar haberimizde.

Milyonlarca kullanıcı heyecanla Windows 11'in piyasaya sürüleceği günü beklerken tek tek yeni özellikler paylaşılmaya başlandı. Peki Windows 11 nasıl açılacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WİNDOWS 11 AÇILIŞI

Windows 11 geçtiğimiz ünlerde 23486 numaralı test kullanımını yayınladı. Yayınlanan test yapısında uygulamalara ve internet sitelerine girip oturum açmak için dongle teknolojisinin kullanıldığı anlaşıldı. Yani bu özellikle PIN kodunuzla bir güvenlik anahtarı oluşturabilecek ve girişlerinizde parola kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Aynı zamanda parmak izi ve yüz taraması ile giriş de mümkün olacak. 

Windows 11 Yeni Özelliği

Oluşturulan güvenlik anahtarı uygulama ve internet sitelerinde kimlik doğrulaması olarak kullanılabilecek. Güvenlik anahtarı oluşturmak ve güvenlik anahtarınızla ilgili değişiklikler yapmak için Hesaplar kısmına girerek güvenlik anahtarları sekmesini kullanabilirsiniz. Windows 11 yeni özelliği sayesinde güvenlik daha çok artmış ve girişler hızlanmış oluyor. Güvenlik anahtarı kullanabilmeniz için internet sitesi ve uygulamaların da tam anlamıyla desteklenmesi gerekli. Microsoft Edge tarayıcısı güvenlik anahtarlarının kullanımını destekleyen tarayıcılardan bir tanesi. Windows Hello özelliğine güvenlik anahtarı eklemekse daha da kolay olacak. 

Son Haberler