Windows 11'in yeni uygulaması artık Windows 10'da

Windows 11'in yeni uygulaması artık Windows 10'da
Windows 11 windows 10’a geldi. İşte detaylar…

Windows’tan Sürpriz: Windows 11 Windows 10’a Geldi

windows 10 - 11

Windows 11 build 23466, Mayıs ayında Dev Channel’da yayınlanmasının ardından Microsoft, yeni yedekleme uygulamasını kullanıcılara haberdar etmişti. . Kullanıcıların dosyaları, ayarları, uygulamaları ve yedeklemeleri için geliştirilmiş yeni uygulama Windows 11 23H2 güncellemesinin özel olacağı umuluyordu ama umulduğu gibi olmadı. Microsoft, Windows 10 kullananlara de erişim açtı.

Windows 11’e Geçin Sinyali

Bu hafta yayınlanan 19045.3391 derlemesi, Windows Backup yeni uygulamasını içeriyor. Başlat kısmından erişilebilen program, ayarlar, klasörler, uygulamalar VE Wifi ağları ve diğer parolaları OneDrive’a yedekleme imkanı sunuyor. Ama ilginç olan şu ki yedekleme yapılmadan geri yükleme yapılamıyor. Windows 11’ e geçişi kolay hale getirmek için Microsoft, uygulamayı Windows 10’ a getirmiş olabilir.

Windows 10’a Destek Bitiyor

Microsoft yedekleme için yeni uygulamasını Windows 10’a getirmesi şaşırtıcı. Şirket, açık şekilde işletim sistemine bir yıl daha destekte bulunacağını, daha sonra ise yeni özellik güncellemeleri ya da büyük değişikliklerin olmayacağı konusunda kullanıcıları uyarmıştı. Şirket, kullanıcıları Windows 11’e geçiş süresinde sorun yaşamamaları için ufak tefek değişiklikler ve düzeltmelerle Windows 10’a destek vermeye devam ediyor. Yeni Windows yedekleme uygulaması gösterilebilecek en iyi örnek.

Son Haberler