X platformunun Android Beta sürümü yayınlandı

X platformunun Android Beta sürümü yayınlandı
Son dönemlerde gündemde olan x platformu için Androide yeni sürüm geldiği duyuruldu. Bankacılık, ses, video, mesajlaşma ve ödeme merkezli olan X platformu için Beta sürümü cihazlarda.

Twitter uygulamasının adının değişmesine karar verilirken Elon Musk, yeni platform için çalışmaların başladığını duyurdu. Ses, video, fotoğraf, ödemeler ve bankacılık üzerinden oluşacak X platformu için Android Beta sürümü geldi. Twitter üzerinde mavi kuş simgesi yer alırken bazı bildirimler için durumu çubuğunun simgelerinde farklılık yapıldı.

Android uygulamalarında Twitter Beta olarak yer alırken Dylan Roussel'imiz tarafından APK'da yeni incelemelerle beraber bu değişiklik kararlı hale getirildi ve başlatıcı tarafından adı X olarak değiştirildi.

X platformu

Uygulama içerisinde yer alan ana sayfa akışının uygulama çubuğunda Twitter'ın eski simgesi yerine X yer alıyor. Bununla beraber Twitter Blue, sadece Blue olarak isimlendirildi.

Twitter CEO’su Linda Yaccarino, X platformunu “her şeyin uygulaması” olarak yorumlarken uygulama içerisinde yok yok ifadelerini kullanıldı. Platformun yapay zeka destekli özelliklere de sahip olacağı bilgisi verildi. 

Son Haberler