Xiaomi, 100 inçlik dev ekranlı televizyonuyla sahneye çıkıyor

Xiaomi, 100 inçlik dev ekranlı televizyonuyla sahneye çıkıyor
Günümüzde hemen hemen her evde bulunan televizyonların neredeyse her gün üst bir modeli çıkıyor. Artık herkeste oluşan televizyon bağımlılığı modeller çoğaldıkça yeni araştırmalara gitmemize neden oluyor. Hepimizin bildiği dünyaca ünlü o Çinli şirket yeni televizyon modelini görücüye çıkardı. Evlenenler ve televizyonunu yenilemek isteyenlerin görünce hayran kalacağı o televizyon için tüm ayrıntılar haberimizde…

Herkesin evinin başköşesinde bulunan televizyonlar da artık model değişikliğinde sınır yok. Hepimizin sabahtan akşama kadar karşısından kalkamadığımız televizyonlarda yapılan model değişikliği artık çılgınlığa doğru gidiyor. Ülkemizde de birçok teknolojik ürünü kullanılan Xiaomi şirketinin yeni çıkardığı televizyon modelini görenlerin ağzı açık kalacak. Detaylar haberimizde…

banka

XİAOMİ, DEVASA EKRANLI TELEVİZYONUNU TANITTI: 100 İNÇ, 1000 NİT PARLAKLIK!

Xiaomi, Smart TV X serisinin ardından 100 inç ekrana sahip S Pro 100 TV modelini tanıtıyor. Xiaomi'nin en büyük ekranlı televizyonu Çin'de satılmaya başlandı.

Büyük ekran akıllı TV olan Xiaomi TV S Pro 100, Çin'de piyasaya sürüldü. 100 inç TV, 0,8 ekran gövde oranına ve sağlam bir metal çerçeveye sahiptir.

XİAOMİ TV S PRO 100 ÖZELLİKLERİ

Xiaomi'nin yeni 100 inç TV'sinde 384 arka ışık kontrol bölümü ve 1.000.000:Dinamik bir kontrast oranı sağlar. Ortam ışığındaki değişiklikleri otomatik olarak algılayan ve buna göre parlaklığı, canlılığı, koyuluğu ve derinliği ayarlayan bir ışık sensörü ile donatılmıştır. 1,07 milyar renkli ekrana, DCI-P3 renk gamına ve geliştirilmiş renk doğruluğuna sahiptir. Çok renkli sıcaklıkta renk yenileme teknolojisi, renk hatalarını büyük ölçüde azaltır ve farklı sahnelerde orijinal renkleri garanti eder. Filmler için sıcak renk sıcaklığı, TV dizileri için standart renk sıcaklığı ve programlama için soğuk renk sıcaklığı sağlar. S Pro 100 TV modeli, oyun oynamaya uygun 144 Hz yenileme hızını destekler. Rekabetçi mod etkinleştirildiğinde, 240 Hz'lik bir ekran yenileme hızı elde edilebilir. Hareket Sabitleme MEMC, aksiyon sahnelerinde sallanmayı ve bulanıklığı etkili bir şekilde azaltabilir. AMD FreeSync sertifikalıdır ve 4 ms'lik ultra düşük gecikme süresine sahiptir. İki adet HDMI 2.1 arabirimi mevcuttur.

Ses açısından Xiaomi TV S Pro 100, 8 ses ünitesi, 30w (2x15w) hoparlör, Dolby Vision/Dolby Panorama desteği ile birlikte gelir. TV, A73 dört çekirdekli işlemciye ve 4 GB + 64 GB depolama alanına sahiptir.

XİAOMİ TV S PRO 100 FİYATI

Xiaomi TV S Pro 100, Çin'de 17.999 yuan'a (yaklaşık 2.500 $) olarak satışa sunuldu..

Son Haberler