Xiaomi iPhone 15'e rakip oluyor: En güçlü işlemcisiyle geliyor

Xiaomi iPhone 15'e rakip oluyor: En güçlü işlemcisiyle geliyor
En çok tercih edilen markalardan olan xiaomi için çalışmalar devam ederken diğer tüm telefonlara meydan okuyacağı belirtildi. Tanıtımı yapılacak olan Xiaomi 14 ve xiaomi 14 pro için tüm detaylar haberimizde.

Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 pro amiral gemileri hakkında yeni rapor ortaya çıkarken milyonlarca kullanıcının heyecanla beklediği yeni modellerin özellikleri merak konusu oldu. İşlemcisi merakla beklenen yeni modellerin en güçlü sisteme ait olması bekleniyor.

XİAOMİ 14 İŞLEMCİSİ

Yeni modellerin ortaya çıkan raporu üzerinden bu telefonların Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile yapılacağı duyuruldu. Xiaomi 13 ve 13 Pro cihazlarında Snapdragon 8 Gen 2 tercih edildi. Her zaman en güncel Qualcomm işlemcisinden yararlanan Xiaomi, alışılmışın dışına çıkmayacak gibi gözüküyor.

Xiaomi 14

Xiaomi 14’ün özellikleri üzerinde tahminler yapılmaya devam ederken özellikle 4.860 mAh pil, 90 W hızlı şarj ve 50 W kablosuz şarj olacağı bildirilen pil bölümünde birçok yeni özelliğin olduğu söyleniyor. Xiaomi 14 Pro’nun ise 5.000 mAh pil ve 120W kablolu hızlı şarj özelliğiyle bu rakamları geçeceği tahminler arasında. Bunun yanı sıra 14 Pro’nun kablosuz şarj gücünün de 120W olacağı konuşuluyor.

Milyonların dört gözle beklediği Xiaomi 14 serisinin Kasım ayında Çin'de piyasaya çıkmasıyla beraber devamında ise Avrupa'da satışa çıkması bekleniyor. 

Son Haberler