Xiaomi'den en ince katlanabilir telefon

Xiaomi'den en ince katlanabilir telefon
Xiaomi ezberleri bozuyor! En ince katlanabilir modeli paylaşıldı! Tüm detaylar haberimizde.

Yepyeni bir akıllı telefon arayanlara Xiaomi müjdeyi verdi. Katlanabilir telefon piyasayı sallayacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

XİAOMİ KATLANABİLİR TELEFONUNU TANITTI

Xiaomi piyasayı en ince katlanabilir telefonuyla sallamaya hazırlanıyor. Mix Fold 3 boyut ile ilgili yapılan paylaşıma göre yeni akıllı telefon 4.93 mm ve katlandığı zaman 9.8 mm boyutlarında olacak. Bu şekilde yeni telefon piyasanın en ince katlanabilir telefonu olacak. Xiaomi yeni en ince katlanabilir telefonla ilgili diğer tüm detayları 14 Ağustos tarihinde yapılacak olan etkinlikle açıklayacak. 

xiaomi en ince katlanabilir akıllı telefonunu tanıttı

Yeni telefonda Snapdragon 8 Gen 2 yer alacak. İşlemci içinde 1 tane 3.2 GHz ARM Cortex-X3, 2 tane 2.8 GHz ARM Cortex-A710, 2 tane 2.8 GHz ARM Cortex-A715, 3 tane 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunacak. Telefonla ilgili sızdırılan diğer bilgilere göre telefonda dört tane arka kamera yer alacak. Arka kamerada Sony IMX800 sensör olacak. Ana kamerada ultra geniş açı sağlayan lens, 3.2 x yakınlaştırma özelliği ve 5x yakınlaştırmaya sahip periskop lens olacak. Katlanabilir akıllı telefon 6.5 inç OLED FHD+ çözünürlüğü olan 120 Hz kapak ekran ve 8.2 inç OLED FHD+ 120 Hz katlanabilir ekranı olacak. 

Son Haberler