Xiaomi'den yeni çamaşır makinesi: HyperOS teknolojisine sahip ilk makine olacak

Xiaomi'den yeni çamaşır makinesi: HyperOS teknolojisine sahip ilk makine olacak
Sevilen teknoloji markalarından olan Xiaomi'nin çamaşır makinesi kullanıcıların dikkatini çekti. Kompakt boyutları ve 10 kg çamaşır kapasitesiyle öne çıkan cihaz markanın HyperOS destekli ilk çamaşır makinesi olarak sunuldu.

Xiaomi kısa süre önce 14 akıllı telefonlarını ve Watch S3 akıllı saatini tanıtırken bununla beraber yeni HyperOS işletim sistemiyle çalışan Mijia Intelligent çamaşır makinesi ilgi odağı oldu. Gösterge ekranı üzerinde arayüzü HyperOS üzerinde yer alırken Xiaomi telefon sahipleri çamaşır yıkama işlemini direkt olarak telefonlar üzerinden kontrol ediliyor.

Xiaomi çamaşır makinesi

10 KG ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Tamburunun çapı 530 mm ve tekte 10 kilogram kadar çamaşır kapasitesi vardır. Çamaşır türleri için toplam 26 program mevcut. Programları arasında en hızlı 12 dakikada bitiyor. Verimlilik üzerine %100'e yakın olan sterilizasyon ve temizleme moduna sahip. Toz çamaşır deterjanı için ön karıştırma fonksiyonları bulunurken tambura girmeden önce suyla birleştirilerek köpürtülür.

HyperOS destekli çamaşır makinesinin 2023 yılının sonuna kadar Çin'de piyasalara çıkarken fiyat ise 1.999 yuan 270 dolar olarak açıklandı. 

Son Haberler