Xiaomi'nin yeni tableti Redmi Pad SE Türkiye’de Satışta

Xiaomi'nin yeni tableti Redmi Pad SE Türkiye’de Satışta
Xiaomi, tablet envanterine bir yenisi olan Redmi Pad SE'yi ekledi. Tabletin fiyatına göre ortalaması bir kullanım sunarken, eğlenceyi karşılaması hedefleniyor.

Genç profesyoneller ve öğrenciler için tasarlanan Redmi Pad SE, hem iş hem de eğlence ihtiyaçlarını karşılamak hedefiyle satışa sunuldu.

Redmi Pad SE, 11 inç FHD+ ekranla geliyor ve 16:10 ekran oranıyla kullanıcıların farklı içerik formatlarının görüntülemesine imkan tanıyor. Ekran 1500:1 kontrast oranına ve 400 nit parlaklığa sahip. Ayrıca 90 HZ'e kadar yenileme hızına çıkabilen model, enerji verimliliği için 60 Hz veya 90 Hz arasında manuel olarak geçiş yapma seçenekleri sunuyor.

Cihaz, daha rahat bir okuma deneyimi için Klasik ve Kağıt modlarına sahip Reading Mode 3.0 özelliğiyle birlikte geliyor. Redmi Pad SE, 0 ila 3.000 Hz aralığında hem görünen hem de görünmeyen titreşimleri kaldırmak için DC karartma özelliğini kullanan TÜV Rheinland Flecker Free standardına sahip bir LCD ekran içeriyor. Aynı zamanda TÜV Rheinland TÜV Rheinland Low Blue Light standardını destekliyor ve azaltılmış mavi ışık ile görsel yorgunluğu önlüyor.

479 gram ağırlığındaki modelde, alüminyum alaşımlı bir gövde tercih edilmiş. Renk olarak ise Lavanta Moru, Grafit Gri ve Nane Yeşili olmak üzere üç farklı seçeneği mevcut. Redmi Pad SE, 6,099 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla ülkemizde satışa sunuldu.

Son Haberler