Yapay zeka artık toplantılara da dahil olabilecek

Yapay zeka artık toplantılara da dahil olabilecek
Yapay zekanın sizin yerinize sıkıcı toplantılara girmesini ister miydiniz? İşte detaylar....

O ARTIK TOPLANTILARIN ARANAN YÜZÜ!

Google’nin görüntülü görüşme hizmeti veren uygulaması Meet’ten yenilik.Meet’e yapay zeka destekli Duet AI'yı alan Google büyük bir özellik kazandıdı. Bu özellik de Google'ın Duet yapay zekasının gerçek zamanlı olarak görüntülü görüşmelerde not alabilecek olması. Ayrıca, Google Meet'in yeni yapay zekası kullanıcılar adına da toplantılara katılabilecek.

yapay zeka

"BENİM İÇİN NOT AL" ÖZELLİĞİ VAR

Toplantılarda not almak ve aynı zamanda toplantıyı dinlemekte zorlanan kişilerin işini kolaylaştıracak bir özellik getiren Google not alma ve özet çıkarma yükünü de hafifletiyor.

Duet AI'ın yeni "benim için not al" özelliği notları, eylem öğelerini ve video kesitlerini gerçek zamanlı olarak kendisi not alacak ve kullanıcılara toplantının ardından özet halinde gönderecek. Bu inanılmaz özellik bir çok kullanıcıyı şimdiden heyecanlandırdı.

Online toplantılardaki en büyük sıkıntılardan biri olan toplantıya geç kalma ve kaçırma durumunda ise bu yapay zeka kullanıcılara toplantının sonda bir özet gönderecek. Aynı zamanda toplantıya katılamayacak olan katılımcıların yerine de katılabilen yapay zeka sizin adınıza sormak istediğiniz soruları da iletebilecek düzeyde geliştirildi.

Son Haberler