Yapay zeka spikerlerin işini elinden alacak: Spor müsabakalarını yorumlamaya başlıyor

Yapay zeka spikerlerin işini elinden alacak: Spor müsabakalarını yorumlamaya başlıyor
Teknoloji her geçen gün gelişirken bilişim şirketi IBM, Watsonx'un üretken yapay zeka teknolojisinden yararlanan yeni bir yapay zeka özelliğiyle beraber Wimbledon sonrasında tenis yorumları gündeme geldi.

Wimbledon Tenis Turnuvası üzerinde yapay zeka maç özetlerinin kritik anları sunulurken analizler üzerinde yorumlama yapılacak. Al Commentary özelliğiyle beraber yapay zeka maç özetleri izleyenlerin yüzünü güldürecek.

ALL ENGLAND CLUB İLE BİRLİKTE ÇALIŞTI

IBM yapay zeka özellikleri üzerinde çalışmalar yaparak geliştirmek için All Englans Club ile beraber maç özetlerinin ilgi çekici durumları için sunum yapılacak.

Wimbledon'ın telefon uygulaması ve internet sitesi üzerinde öne çıkan popüler hale gelen maçların önemli anları yakalayarak iyi bir sistem kurmak hedeflendi.

yapay zeka

2023 WIMBLEDON TURNUVASINDA YENİ SİSTEM

IBM Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jonathan Adashek, yapay zeka üzerinden yenilikçi yeni araçların kullanımıyla 2023 Şampiyonasında yeni bakış oluşturuldu.

Wimbledon Tenis Şampiyonası 3 - 16 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. Tenis takipçileri Wimbledon'un uygulaması ve internet sitesi üzerinden yapılan yorumlara yakın takip edilecek. 

Son Haberler