Yaşar Alptekin, Nilgün Altınyay ile olan boşanma sürecini anlattı

Yaşar Alptekin, Nilgün Altınyay ile olan boşanma sürecini anlattı
Ünlü Türk oyuncu Yaşar Alptekin, YouTube programında evlilik deneyimlerini açıkladı. Kıskançlık nedeniyle yaşadığı sıkıntılardan dolayı eşiyle boşanma sürecini anlatan Alptekin, ilginç açıklamalarıyla dikkat çekti. İki kez evlendiği merhum eşi Nilgün Altınyay'la olan ilk boşanma sürecini anlatan ünlü oyuncu, evliliklerinde yaşadığı zorlukları açık yüreklilikle paylaştı. Detaylar haberimizde...

Türk sinemasının ünlü oyuncusu Yaşar Alptekin, katıldığı bir YouTube programında yaşadığı evlilik deneyimlerini açıkladı. İki kez evlendiği merhum eşi Nilgün Altınyay ile olan ilk boşanma sürecini anlattı.

"GİT SEN PARMAĞINI BUL BEN DE YÜZÜĞÜMÜ BULAYIM"

1

Alptekin, kıskançlık nedeniyle sıkıntı yaşadığı eşinden ayrılmak için onun en yakınındaki biriyle yakınlaştığını itiraf etti.

Yaşar Alptekin, evlilikleri hakkında, "İlk evliliğini kaç yaşında yaptın?" sorusuna verdiği cevapla, kıskançlık duygusunun ilişkilerini etkilediğini ve boşanma sürecine neden olduğunu açıkladı. Eşinin kıskançlıklarından dolayı üç kez boşanma talebinde bulunduğunu belirten Alptekin, bir gün eşine, "Sen çok güzel bir pırlanta yüzüksün ama parmağıma uymuyorsun. Git sen parmağını bul, ben de yüzüğümü bulayım" dediğini aktardı.

Ancak eşinin kıskançlık sorununun devam etmesi üzerine başka bir kadınla yakınlaşarak boşandığını ifade etti. Yaşar Alptekin, sonraki evliliğini görücü usulüyle Nadire Alptekin ile gerçekleştirdiğini söyledi.

Ünlü oyuncunun bu açıklamaları sosyal medyada ve haber sitelerinde geniş yankı buldu. 

Son Haberler