Yeni iPhone alanlar için farklı bir uygulama yapılacak

Yeni iPhone alanlar için farklı bir uygulama yapılacak
Sıfır iPhone alan vatandaşlara uyarı yapıldı. Apple şirketinden kutusu açılmamış İPhone’lara güncelleme verilecek. Güncelleme telefonları geliştirecek. Apple Store üzerinden kablosuz şekilde güncelleme sağlanacak. İşte, konuya ilişkin detaylar…

Apple şirketinden yine teknoloji dehası bir sistem daha geliştirildi. Kullanıcıları sık sık mutlu eden ve gelişen teknolojisiyle kullanıcıların kullanım keyfini arttıran Apple yine bambaşka bir teknolojik sistemle kullanıcıların keyfini arttırmaya geldi. Sıfır iPhone telefon alanlara Apple müjdeyi verdi. Yine yüksek teknoloji sistemiyle Apple şirketi, güncelleme zinciri oluşturuyor. Kapalı kutuda bekleyen an iPhone telefonlar modellerini güncellemek için kablosuz sistemle dağıtım gerçekleştirecek. Kapalı kutuda bekleyen ve sıfır olan iPhone telefonlar kablosuz bir şekilde güncellenerek teknolojik devi yine farkını ortaya koydu. Mağaza çalışanları tarafından sıfır iPhone 14 ve sıfır iPhone 15 serileri satışa sunulmadan önce güncelleme yapılarak müşteriye sunulacak. Böylece sıfır iPhone telefon alan kişiler güncelleme sorunu yaşamayacak. Bu teknolojik harikası sistemle kullanıcılar güncelleme derdi yaşamadan hızlı bir şekilde telefonu kullanabilecek. Söz konusu durum ultra bir konfor yaratarak kullanıcıları mutlu etti güncelleme yaparken saatlerce bizi bekleten telefonların yanında iPhone’un yeni güncelleme zinciri sistemi tüm kullanıcıların merakla beklediği bir sistem oldu.

1

KUTU AÇILMADAN TELEFON GÜNCELLENECEK

iOS 17.0.3 gibi ara güncelleme oluşturup kullanıcıya sunan Apple şirketi, telefon modellerini de güvenlik ihlallerine karşı yüksek koruma gerçekleştiriyor. iPhone telefonlarında özellikle iyi bilinen güvenlik açıkları koruması son telefon modellerinde oldukça yüksek hale getirildi. Tüm güvenlik ihlallerine karşı yüksek koruma gerçekleştiren iPhone, teknoloji kısa olarak kutudaki telefonlarına kablosuz güncelleme gerçekleştirecek. Söz konusu durum tüm kullanıcıları şaşkına uğrattı. Güncellemeleri ile tüm modelleri güvenlik açıklarını karşı koruyarak geliştiren iPhone ayrıca kapalı kutuda bekleyen telefon modellerinin eski sürümle satılmasına da razı olmadı. Kullanıcılar İPhone satın almadan önce kutuda bekleyen telefonlar kablosuz bir şekilde güncelleme zinciriyle güncellenecek. Kullanıcılar önceden cihazı satın aldığınızda İphone'un güncelleme yapmasını beklerken artık bu sorunu yaşamayacaklar. iPhone kullanıcılara yüksek teknoloji bir şekilde konfor alanı yarattı. Saatlerce telefonun güncellemesini beklemeden İPhone satın alan kişiler direkt güncellenmiş bir şekilde iPhone telefonunu başlatarak kullanıma hazır hale gelecek.

KABLOSUZ GÜNCELLEME YAPILACAK

Tüm iPhone kullanıcıları telefonu satın aldığında maalesef, güncellemek zorunda kalıyordu. Kullanıcıların telefonu kullanmaya başladığımda saatlerce güncelleme yapmasını bekleme durumu çoğu zaman can sıkıcı oluyordu. Eski sürümüyle kutuda bekleyerek kullanıma açılan iPhone telefonlar artık yüksek teknoloji dehasına ulaştı. İPhone kullanıcıları artık kutudan açılan telefonlarının eski sürümlü şekilde değil yeni bir şekilde güncellenmiş olarak kullanacak. İPhone kutuda bekleyen sıfır telefonlarını özel olarak güncelleyecek. Kablosuz bir şekilde güncellemeyi açılacak olan iPhone telefonlar daha kutuda beklerken ve açılmamış iken son güncellemeleri kablosuz bir şekilde alabilecek. Böylelikle kullanıcılar İPhone telefonlarını satın aldığında son sürümle direkt sadece telefonun açıp kullanabilecekler.

2

APPLE’DAN KULLANICILARIN KONFORUNU ARTIRAN TEKNOLOJİ

Apple telefonlarının güncelleme yapmasını bekleyen kullanıcıların canını sıktığını görünce bu durumu değiştirmeye karar verdi. Apple sorunları çözmek için cihaz kutuda olsa bile hızlıca güncelleme sağlayacak. Teknoloji mağazalarında bulunan ped benzeri cihazlar sayesinde Apple Store çalışanları kutuda olan iPhone telefonları güncelleyebilecek. Pede benzeyen bu cihazlar telefonun ambalajı açılmadan hızlı bir şekilde güncelleme sağlayacak. Ayrıca bu güncelleme kablosuz olarak kutu açılmadan gerçekleştirilecek. Böylece kullanıcılar telefonun kabını açar açmaz son sürüm ve yüksek güvenlik sistemiyle tarafımız kullanımı hazır hale getirecek. Kullanıcılar güncelleme beklemeden telefonun sınırsız bir şekilde kullanacak. Teknoloji devi olan iPhone kutusu açılmadan güncelleme yapmasıyla tüm vatandaşları şok etti. Henüz Apple şirketinden resmi bir açıklama gelmemesine rağmen, söz konusu kablosuz güncelleme zinciri önümüzdeki yıla dek gerçekleşmesi bekleniyor. Kısa zaman sonra tüm İphone telefonlar kutudayken henüz kablosuz bir şekilde güncelleme alacak. Kullanıcılar bu sistem sayesinde daha etkin bir şekilde telefon kullanırken, telefonu açar açmaz yüksek güvenlik sistemi ve gelişmiş teknolojisiyle karşı karşıya gelecek. Söz konusu durum tüm kullanıcıların yüzünü güldürürken saatlerce güncelleme alma sıkıntısından da kurtaracak.

Son Haberler