Youtube geçmişini kapatanlara yeni özellik: Ana sayfa tamamen değişiyor

Youtube geçmişini kapatanlara yeni özellik: Ana sayfa tamamen değişiyor
Youtube üzerinde geçmişini kapatanlara özel yeni özellikler geldi. Gelen yeniliklerle beraber geçmişini kapatanlar artık çok daha minimalist bir ana sayfayla karşılayacak. İşte tüm detaylar...

Video hizmetinin ana akışı, izleme geçmişi kapalı olan ve daha önce izleme geçmişi olmayan kişiler için farklı yenilikler yapıldı. Arama çubuğunu ve rehber menüsünü göstererek daha akıcı bir tarama yapılacağı belirtildi. Şirket tarafından yayınlanan blog yazısında yeni özellik sunuldu.

Youtube izleme geçmişini kapatanlar ve daha önce izleme geçmişi yoksa, video önerileri sunarak ana akış devre dışı bırakılır. Ana akışın farklı görünmesi için arama çubuğunu ve sol taraftaki kılavuz menüsünü görebilecek. Video akışının gerçekleşmeyeceği için arama işlemi daha kolay yapılması yönünde geliştirildi.

youtube arama geçmişi

Youtube, değişikliklerin gelecek birkaç ay içerisinde yavaş yavaş uygulamaya geçeceği haberi verildi. Şirketin belirlediği işleyişe göre değişiklik hesabınıza uygulandıktan sonra izleme geçmişi ayarlarda değiştirilerek görünümleri farklılık gösterecektir. 

Son Haberler