YouTube'dan "ne izleyeceğim" telaşına girenler için yeni özellik

YouTube'dan "ne izleyeceğim" telaşına girenler için yeni özellik
YouTube, uygulamasında kullanıcıların önerilerine göre rastgele Shorts içeriğine kolayca erişmelerini sağlayan yeni bir video düğmesini test ediyor.

YouTube, yeni bir özellik getirmeye hazırlanıyor. Yeni değişiklikle birlikte ekranın sağ alt köşesinde gizemli bir yeni video düğmesi dikkat çekici şekilde ortaya çıktı.

Androidpolice'in haberine göre, sıkı bir YouTube kullanıcısı Zachary Kew-Denniss, bu hafta başında YouTube Android uygulamasındaki bu değişikliği fark etti. Bu yeni Oynat düğmesine dokunulduğunda, önerilerinize göre rastgele Short içeriği açılıyor.

YouTube'un üzerinde çalıştığı yeni özellik, izleyecek bir şey bulamadığınızda size yardım etmeyi hedefliyor. İçerikler izleme geçmişiniz, abone olduğunuz içerik üreticileri ve video beğenilerinize göre şekillenebilir. Ancak şimdilik bu özellik test aşamasında.

YouTube, uygulamasında kullanıcıların önerilerine göre rastgele Shorts içeriğine kolayca erişmelerini sağlayan yeni bir video düğmesini test ederken, ek özelliklerin nasıl şekilleneceği elbette büyük merak konusu. Şimdilik özelliği sınırlı sayıda kişi deneyebiliyor.

Bir şeyler izlemek için uzun uzun düşünme devri yavaş yavaş sona eriyor gibi öyle değil mi?

Son Haberler