Zuckerberg umduğunu bulamadı: Threads'in alevi kısa sürdü

Zuckerberg umduğunu bulamadı: Threads'in alevi kısa sürdü
Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bir süre önce hayata geçirdiği Threads platformunun ilerleyişi hakkında personel ile bir toplantı yaptı.

Twitter ile rekabet etmek için kurulan bir meta şirket olan Threads, sosyal medyada bir anda patladı. Platform sadece 5 günde 100 milyon kullanıcıya ulaştı ve alanında bir ilke imza attı. Ama birdenbire ilgi azaldı.

"Mark Zuckerberg'den Acil Toplantı"

Bir Twitter rakibi olarak tanıtılan Threads, son zamanlarda popülaritesinde bir düşüş gördü. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bazı haberlerde etkileşimin azalmaya başladığı aktarılmıştı. Bazı kaynaklar bu eğilimin devam edeceğini söylüyor. Meta'nın CEO'su da durumu kabullenmiş görünüyor.

Zuckerberg umduğunu bulamadı Threads'in alevi kısa sürdü

Zuckerberg, platform çalışanları ile yaptığı açık bir toplantıda durumu kabul etti. Mark Zuckerberg'in "Threads kullanıcılarının yarısını kaybettiğini" söylediği ve çalışanları acil önlem almaya çağırdığı bildirildi. Mark Zuckerberg, yeni girişimlerle birlikte Threads kullanıcılarını platforma geri getirmek istiyor. Ayrıca bazı özellikler üzerinde çalışmak adına da toplantılar yaptı. Bu hedefe yönelik çalışmaların sonucunda yeni özellikler ortaya çıkmıştır.

Threads nihayet uzun zamandır beklenen tasarım değişikliğini tanıttı. Artık yalnızca takip ettiğiniz hesapların özel sekmelerini gösterebilirsiniz. Twitter'a benzer şekilde, önerilen veya takip edilen hesaplardan oluşan bir yayın oluşturabilirsiniz.

Instagram, Facebook ve WhatsApp'ın sahibi olduğu şirket Meta, Twitter'da yaptığı bir tartışma sırasında Instagram ile senkronize olarak alışan Threads'i duyurdu. Twitter rakipleri de platformun sahibi oldu ve çok kısa süre içerisinde 100 milyon kullanıcıya ulaştı. Ancak şu anki hedef platformdaki etkileşimi artırmak.

Son Haberler