Apple'ın iPhone 17 planlarında değişiklik!

Apple'ın iPhone 17 planlarında değişiklik!
iPhone 17 serisi ile birlikte gelmesi beklenen Slim modelinde bazı değişiklikler söz konusu oldu.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun yeni raporuna göre, Apple'ın iPhone 17 serisinin tasarımında önemli bir değişiklik yapma kararı aldığı belirtiliyor.

RCC malzemesi kullanılmayacak

Kuo'nun X üzerinden yaptığı paylaşımda, iPhone 17'nin mantık panosunda kullanılacak reçine kaplı bakır (RCC) malzemenin olmayacağı duyuruldu. Geçtiğimiz yılın sonlarında Kuo, Apple'ın RCC'ye olan ilgisini ilk kez bildirmişti. RCC malzemesi, anakartın kalınlığını önemli ölçüde azaltarak, telefonun içinde ekstra alan yaratmayı vaat ediyordu. Bu da, daha büyük bir pil modülü veya diğer gelişmiş özellikler için alan sağlayabilirdi.

Ancak, Apple'ın RCC malzemesini kullanan prototip cihazları test etmesi sonucunda bazı sorunlar yaşandığı ortaya çıktı. Testler sırasında RCC'nin, Apple'ın yüksek kalite standartlarını karşılayacak kadar dayanıklı olmadığı belirlendi. Özellikle, malzemenin düşme testlerinde kırılgan olduğu gözlemlendi. Bu durum, Apple'ın kalite kriterlerine uyum sağlamayan ürünlerle yoluna devam etmeme kararını almasına neden oldu.

Son Haberler