Yeni orta segment harikası OPPO A38 tanıtıldı

Yeni orta segment harikası OPPO A38 tanıtıldı
OPPO'nun yeni akıllı telefonu OPPO A38 satışa çıktı. Peki, OPPO A38'in özellikleri ne, fiyatı ne kadar?

OPPO, akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getiren A38 modelini piyasaya sürdü. Orta segmentte yer alan OPPO A38, dikkat çekici özellikleri ve uygun fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuldu. İşte OPPO A38'in tüm detayları ve sunduğu yenilikler...

OPPO A38'in özellikleri neler?

Tasarım ve ekran

Parlak Sarı ve Parlak Siyah renk seçenekleriyle gelen OPPO A38, şık ve modern tasarımıyla göz dolduruyor. 8.16 mm kalınlığında ve 190 gram ağırlığındaki bu telefon, hem ince hem de hafif bir yapı sunuyor. 6.56 inç büyüklüğündeki HD+ ekranı, 1612x720 piksel çözünürlükle net ve canlı görüntüler sağlıyor. 90Hz tazeleme hızı ve 700 nit parlaklık kapasitesiyle kullanıcılarına akıcı ve parlak bir ekran deneyimi vaat ediyor.

Performans ve depolama

MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alan OPPO A38, performans konusunda iddialı. 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla gelen cihaz, ayrıca 6 GB'a kadar sanal RAM takviyesi yapabiliyor. Bu özellikler, çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde yerine getirirken, geniş depolama alanı kullanıcıların fotoğraf, video ve uygulamalarını rahatça saklamasını sağlıyor. 5000 mAh kapasiteli bataryası, uzun pil ömrü sunarken, OPPO'nun SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde 33W gücünde hızlı şarj desteği sunuyor. OPPO, A38'in 75 dakikada tam şarj olabildiğini belirtiyor.

Kamera özellikleri

OPPO A38, fotoğraf ve video çekiminde de üstün performans sergiliyor. Arka tarafta 50 MP AI kamera ve 2 MP Bokeh kameradan oluşan çift kamera kurulumu bulunuyor. Bu kameralar, 50MP Ultra Net Fotoğrafçılık, Portre Bokeh ve Portre Rötuşu gibi çeşitli çekim modları sunarak kullanıcıların kaliteli ve profesyonel görünümlü fotoğraflar çekmesini sağlıyor. Ön tarafta ise selfie çekimleri için 5 MP kamera yer alıyor.

Yazılım ve diğer özellikler

OPPO A38, Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 işletim sistemiyle geliyor. Bu güncel işletim sistemi, kullanıcılarına gelişmiş özellikler ve kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. Cihazın diğer dikkat çeken özellikleri arasında güvenlik ve hızlı erişim için yüz tanıma ve parmak izi okuyucu gibi biyometrik kilit seçenekleri bulunuyor.

Fiyat

OPPO A38, Parlak Sarı ve Parlak Siyah renk seçenekleriyle tüm operatörlerde, perakende mağazalarında ve online alışveriş sitelerinde 8.499 TL tavsiye edilen fiyatıyla satışa sunuldu.

Son Haberler