GTA 6 diğer oyunların satışlarını artıracak

GTA 6 diğer oyunların satışlarını artıracak
GTA 6, olumsuz bir etki yaratmaktan ziyade, diğer oyunların daha fazla satmasına yardımcı olacak.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, merakla beklenen Grand Theft Auto 6 (GTA 6) oyununun piyasaya sürülmesinin, olumsuz bir etki yaratmaktan ziyade Ubisoft'un oyunlarının daha fazla satmasına yardımcı olacağını belirtti.

GTA 6'nın etkisi ne olacak?

Ubisoft, GTA 6'nın piyasaya sürülmesinin oyun dünyasında geniş bir yankı uyandıracağını ve bu etkinin kendi oyunlarına da olumlu yansıyacağını düşünüyor. Guillemot, "Yeni bir GTA serisi çıktığında, daha fazla insanın oyun oynamaya başladığını görüyoruz" dedi.

Ubisoft'un geçmiş deneyimleri, GTA'nın piyasaya sürülmesinin olumlu etkilerini destekliyor. Guillemot, GTA V'nin piyasaya sürüldüğü dönemde Ubisoft'un çok iyi satış rakamlarına ulaştığını ve benzer bir durumun GTA 6 için de geçerli olacağını belirtti. Özellikle, Assassin's Creed IV: Black Flag'in GTA V'den sadece bir ay sonra piyasaya sürülmesine rağmen serideki en çok satan oyunlardan biri olmayı başardığına dikkat çekti.

Ubisoft'un yanı sıra diğer oyun şirketleri de GTA 6'nın piyasaya sürülmesini dikkatle takip ediyor. Xbox yöneticisi Matt Booty, birçok oyun şirketinin GTA 6'nın piyasaya sürüleceği tarihler etrafında stratejik planlar yapacağını ve bazı oyunların çıkış tarihlerini bu nedenle değiştirebileceğini söyledi. Booty, "Sektördeki birçok kişi elbette GTA 6 etrafında plan yapacak ve hepimiz harika olması gereken bu oyunu sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Son Haberler