Yeni "Jurassic World" filminin yeni adı ne olacak?

Yeni "Jurassic World" filminin yeni adı ne olacak?
Yeni "Jurassic World" filminin adının ne olacağı, yeni karakterler, mekanlar ve dinozorlar merak ediliyor. İşte detaylar....

yapım aşamasında olan yeni "Jurassic World" filminin adı merak ediliyor.

"Jurassic World Rebirth" geliyor

World of Reel'in haberine göre, "Jurassic World Rebirth" olarak belirlendi.

Amblin Entertainment, "Jurassic World Rebirth" başlığı altında multimedya ürünleri, fiziksel mal ürünleri, giyim, sabun ve güzellik ürünleri, oyuncaklar, aksiyon figürleri ve gıda ürünleri gibi çeşitli kategorilerde ticari marka başvurularında bulundu.

Film, "Jurassic World: Dominion" olaylarının ardından geçiyor ve tamamen yeni karakterler, mekanlar ve dinozorlar içerecek şekilde planlanmış. Bu, serinin bir nevi yeniden başlatma projesi olarak değerlendiriliyor. Yönetmen koltuğunda ise "The Creator", "Godzilla" ve "Rogue One" gibi başarılı filmlerin yönetmeni Gareth Edwards oturuyor. Senaryo, orijinal "Jurassic Park" yazarı David Koepp tarafından kaleme alındı.

Oyuncu kadrosu

Yeni filmin dikkat çeken oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson, Mahershala Ali, Rupert Friend, Jonathan Bailey, David Iacono, Luna Blaise ve Manuel Garcia-Rulfo gibi ünlü isimler yer alıyor.

Çekimlere Haziran ortasında Tayland'da başlandı ve bir ay sürdü. Yapım ekibi, çekimlerin devamı için Malta'ya taşındı ve burada en az iki ay sürecek çekimler gerçekleştirilecek. Ardından, çekimlerin son ayağı İngiltere'de tamamlanacak. Filmin çekimlerinin Ekim ortasında tamamlanması planlanıyor.

Vizyon tarihi

Frank Marshall ve Patrick Crowley'nin yapımcılığını üstlendiği "Jurassic World Rebirth" filminin, 2 Temmuz 2025'te vizyona girmesi bekleniyor.

Son Haberler