Adnan Oktar'ın karşısında neden dans ettikleri ortaya çıktı! Kediciklerden mide bulandıran itiraf

Adnan Oktar'ın karşısında neden dans ettikleri ortaya çıktı! Kediciklerden mide bulandıran itiraf
Ceylan Özgül, katıldığı bir televizyon programında Adnan Oktar'ın gözlerinin içine bakarak dans etmelerinin nedenini açıkladı.

140journos'un 'Kedicik' belgeselinin ardından Adnan Oktar hakkındaki detaylar yeniden gündemde. Ceylan Özgül, Adnan Oktar'ın televizyon programında öne çıkan isimlerden biri olarak Beyaz TV'de bir programa katıldı.

2006 yılında örgüte katıldıktan yıllar sonra kaçmayı başaran Özgül, programda Adnan Oktar'ın örgütünden ayrılma hikayesini paylaştı. Özgül, "Başka bir örgüt evine yerleştim" ifadesini kullandı ve ardından şunları aktardı:

"Bu örgüt evinde de yine bilgisayarlarımda ve telefonumda izleme yazılımları bulunuyordu. İletişim imkanlarım çok sınırlıydı. Bir şekilde babamın yeni e-posta adresini buldum. Ona, 'Belirli bir saatte ve günde, bulunduğum konumdan ayrılacağım. Orada olur musun?' diye mesaj gönderdim. O da tereddütsüz kabul etti. Biraz macera dolu bir kaçış yaşadım."

adnan oktar

Hareket edemediklerini vurgulayan Özgül, ayrıca kadınların Adnan Oktar'ın gözlerine bakarak neden dans ettiklerini açıkladı. Özgül, "Bu, onun talebiydi. Neden yaptığımızı ve neden istediğini anlayamıyorduk. Sadece istediği için yapıyorduk, çünkü biz orada mahsur kalmış insanlardık" dedi.

Son Haberler