Airfryer'da yapabileceğiniz 40 çeşit yemek tarifi! Yapması pratik, pişmesi kolay!

Airfryer'da yapabileceğiniz 40 çeşit yemek tarifi! Yapması pratik, pişmesi kolay!
Teknolojinin mutfaklarımıza sağladığı mucizelerden biri olan Airfryer ile 40 çeşit farklı yemeği haberimizde paylaşıyoruz. Siz de her gün aynı yemeği yemekten bıktıysanız ve artık sağlıklı beslenmek istiyorsanız hem lezzetli hem de kalorisi düşük yemek önerilerimize göz atabilirsiniz. Airfryer ve ondan yapabileceğiniz 40 farklı yemeğe dair tüm detaylar haberimizde…

Teknoloji geliştikçe hayatımızda gittikçe kolaylaşıyor. Kadınların işgücüne katılabilmesinde çok büyük rol oynayan buzdolabı, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge ve elektrikli fırın gibi teknolojilerin yerini daha gelişmiş, kompakt, daha hızlı ve daha sağlıklı teknolojiler almaya başladı.

Bu aletlerden biri de çağımızın mutfak mucizesi Airfryer… Airfryer’ların en büyük özelliği çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmayarak istediğiniz yemeği istediğiniz şekilde lezzetli bir şekilde pişirebilmesi. Peki Airfryer bunu nasıl yapıyor?

airfryer

Airfryer’ların çalışma mantığı yemekleri pişirmek için sıcak hava sirkülasyonu uyguluyor. Yiyecekleri yağa ihtiyaç duymadan derin kızartma işleminin aynısını uygulamak için tasarlanan kompakt bir konveksiyonlu fırın olan Airfryer, içerisindeki bir pervanenin sıcak havayı yüksek ısılarda ve hızda sirküle etmesi sonucu yemekleri pişiriyor. Bu işlem sayesinde de yemekler için ya çok az yağa ihtiyaç duyuyorsunuz ya da hiç ihtiyaç duymuyorsunuz.

Hem kolayca kullanılabilen hem de sağlıklı bir şekilde yemeklerin yapılabilmesini sağlayan sıcak hava fritözü Airfyer, gün geçtikçe insanların mutfaklarında tercih edilme nedeni haline geliyor. Çalışan çiftlerin kurtarıcı olan Airfryer, yağ kullanmadığı için de bir o kadar cep dostu. Meyve kurutmaktan pilav yapmaya, etten balığa kadar her aşamada insanların en büyük yardımcısı konumunda.

airfryer

Size bu haberimizle Airfryer’ınızda yapabileceğiniz 40 farklı yemek önerisinde bulanacağız ve siz de istediğiniz yemeğin tarifini araştırarak yapabileceksiniz. İşte karşınızda Airfryer ile yapabileceğiniz o 40 yiyecek:

Köftenin, patatesin ve domatesin en iyi birleşimi İzmir Köfte, daha önce hiç bu kadar çıtırını yemediğiniz Milföy Mantı, yumuşacık ve içi bol dolgulu Mini Elmalı Tart, çocuklarınızın görünce bayılacağı Tavukburger, ev yapımı hali sizi delirtecek olan ve bir o kadar da basit Kumpir, Hatay’ın en çok tercih edilen yemeği Airfryer’da Belen Tava, insanların asla hayır diyemediği patates kızartması, damakları çatlatan ancak yapımı fırında çok zor olan İslim Kebabı artık Airfryer’da, kahvaltılarımızın vazgeçilmezi Peynirli Kol Böreği, artık daha pratik olması nedeniyle sıklıkla tercih edeceğiniz Patlıcan Kebabı, tabii ki olmazsa olmazımız tatlılarda içi bol dolgulu Brownie, tavukların hem sulu hem de yumuşacık olmasını sağlayan Airfryer’da Ispanaklı Tavuk Bonfile, Fırında Makarna’yı bir de Airfryer ile tadın, yurdun dört bir yanında herkesin gözlerinin aradığı Adana Kebap ve kahvaltıda favoriniz olacak Domates Soslu Kaşarlı Ekmek.

Tariflerini kolayca bulabileceğiniz diğer yemek önerilerimizi ise şöyle sıralayabiliriz:

Burma Baklava, Damla Çikolatalı Muffin, Tavuk Çöp Şiş, Çikolatalı Milföy, Pizza, Köfte, Sac Arası Tatlısı, Somon, Ramazan Pidesi, Çatlak Patates, Kahvaltılık Ekmek, Sigara Böreği, Kek, Cupcake, Revani, Tavuk Pirzola, Kestane, Dereotlu Poğaça, Sufle, Çıtır Tavuk, Sağlıklı Cips, Közlenmiş Patlıcan ile Çıtır Nohut, Karnabahar Kızartma, Ekmek ve Çıtır Nohut.

Son Haberler