Akaryakıta indirim müjdesi geldi! Cebinde bu kartı taşıyanlar benzini motorini ucuza getirecek

Akaryakıta indirim müjdesi geldi! Cebinde bu kartı taşıyanlar benzini motorini ucuza getirecek
Akaryakıt ve LPG fiyatlarına gelen peş peşe zamlar sonrası önemli bir kampanyanın başlatıldığı bildirildi. Kampanya kapsamında katılımcılara, akaryakıt ve otogazda indirim için kullanılabilecek puanlar verilecek.

Bankkart'ın yeni kampanyası akaryakıt ve LPG maliyetlerinde büyük avantaj sağlıyor. 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri ​​arasında anlaşmalı olduğunuz akaryakıt istasyonunun Bankkart POS'undan aracınıza farklı günlerde ve tek seferde 500 TL üzerinde 4. akaryakıt veya LPG ödemesi yaparsanız 125 TL tutarında Bankkart Lira alabileceksiniz.

17 Kasım'da yüklenecek..

Bu kampanya bireysel ve kurumsal müşterilere açıktır. Katılım için Bankkart Mobil ya da Bankkart.com.tr üzerinden işlem yapılması gerekmektedir.

Bu kampanya müşteri bazlı olup müşteriler 125 TL'ye kadar Bankart Lira kazanabilmektedir. Kazandığınız Bankkart Lirası 17 Kasım'da hesabınıza yüklenecektir.

Kampanya özellikle akaryakıt ve LPG'ye düzenli harcama yapan müşteriler için çok büyük bir fırsat. Bu promosyon paradan tasarruf etmenize ve seyahatinizi daha uygun fiyatlı hale getirmenize yardımcı olabilir.

Bu promosyondan yararlanmak için belirtilen tarihlerde 4 defa en az 500 TL'lik gazyağı veya otogaz satın almanız gerekmektedir. Bu nedenle harcamalarınızı planlama yaparken bu detayı dikkate almanız önemlidir.

Akaryakıta indirim müjdesi geldi! Cebinde bu kartı taşıyanlar benzini motorini ucuza getirecek

"Kampanya ayrıntıları"

Bankkart'taki bu kampanya akaryakıt ve LPG masraflarından tasarruf etmenize yardımcı olacak. Kampanyanın detayları duyuruda aşağıdaki gibidir;

Kampanyanın 1 Ekim - 15 Kasım tarihlerinin arasında geçerli olduğu belirtilmiştir. Katılımın Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Akaryakıt veya LPG'ye yapacağınız 500 TL üzeri 4. ödemenizi Bankkart anlaşmalı akaryakıt istasyonunun Bankkart POS'undan farklı günlerde tek seferde yaptığınızda 125 TL Bankkart Lirası alacaksınız. Bu kampanya müşteri bazlı olup müşteriler 125 TL'ye kadar Bankart Lira kazanabilmektedir.

İşlemlerin ise Bankkart üye işyerlerinde, Bankkart POS'ta yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya sadece aynı gün içerisinde yapacağınız 500 TL üzerindeki alışverişler dahildir.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business müşterileri kredi ile banka kartı imkanlarıyla kampanyalardan yararlanabiliyor. Bankkart Free kartları kampanyadan yararlanamaz.

Kampanyaya yalnızca ilk kez kart sahipleri katılabilir. Ek kart harcamaları ana kart sahibinin müşteri harcamalarına dahildir. Kazanılan Bankcart Lirası 17 Kasım 2023'te kartınıza yüklenecektir.

Bankkart Lira ile gerçekleştirilen işlemlerle birlikte iptal/iade işlemleri ve Bankkart Kumbara'sında yapılan işlemler kampanya kapsamına dahil değildir.Promosyon süresi içerisinde yapılan işlemin iade/iptal edilmesi durumunda, verilen Nakit Kart Lirası iade edilecektir. Müşterinin Bankkart kumbarasında yeteri kadar Bankkart Lirası olmaması durumunda, kalan tutar banka ekstresinde borç olarak görünecektir.

Son Haberler