Ayda 26 bin TL maaşla memur olma fırsatı! Başvuru şartları az önce açıklandı

Ayda 26 bin TL maaşla memur olma fırsatı! Başvuru şartları az önce açıklandı
25 bin 947 lira maaşla kadrolu olarak yeni memur alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Memuriyet başvuru detaylarına ve sürecine bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcısı Genel giriş sınavına ilişkin duyuru, İstanbul Kartal Belediyesi tarafından yapıldı. Kartal İl Teftiş Kurulu Başkanlığı'na giriş sınavıyla Genel İdari Hizmetler (GİH) sınıfının 6'ncı sınıflarından iki müfettiş yardımcısı alınacak. Süreçle ilgili tüm detayları haberimizin içeriğinden bulabilirsiniz.

Memur alım ilanı başvuru genel şartları..

Başvuru yapacak kişinin 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48. maddesinde belirtilmiş olan genel şartları taşıması, erkek adaylarda ise 1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması, askerlik hizmetini tamamlamış, askerlik yapmış veya askerlik ile ilgisi olmayan veya tecil etmiş olması gerekmektedir.Ayrıca sağlık sorunu nedeniyle görevine devam edemeyecek durumda olmamaması da aranana şartlar arasında yer alıyor. Aynı zamanda KPSS puan türü P48 veya P31'den 70 puan almış olmanız ve müfettişlik mesleğinin gerektirdiği biçimde karakter ve niteliklere sahip olmanız beklenmektedir.

6. derece müfettiş yardımcısı ne kadar maaş alıyor?

Ayda 26 bin TL maaşla memur olma fırsatı

GYH sınıf 6. derece müfettişin maaşı net 25 bin 947 TL'dir. Maaşlar ayrıca çocuk sayısına göre de değişmektedir. Bu kapsamda, eşi çalışmayan memurlara 1.158,77 TL ek ödeme ve 254,90 TL çocuk yardımı ödemesi yapılacak.

"Kamu personeli alımı mezuniyet şartları"

Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden dört yıl veya daha fazla süreli ya da Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) denklik olarak kabul ettiği yurt içi-yurt dışı öğretim kurumlarının bir tanesinden mezuniyet.

Kartal Belediyesi'ne memur alımı için başvuru tarihleri

Kartal Belediyesi'ne memur olarak başvuru yapmak isteyen adayların 4 Ekim – 3 Kasım 2023 tarihlerinin ​​arasında 'Kartal Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne (Kartal Belediye Başkanlığı, Yukarı Mah. Belediye Cad. No:6 Kat:-1 Kartal/ İSTANBUL' adresine doğrudan başvurmaları gerekmektedir. Ayrıca posta yolu ile de başvuru yapabilirsiniz.

Son Haberler