Belediyede çalışacak çok sayıda personel aranıyor! Tecrübe, mülakat şartı yok

Belediyede çalışacak çok sayıda personel aranıyor! Tecrübe, mülakat şartı yok
Odunpazarı Belediyesi temizlik işçisi alımına başladı! İşte başvuru koşulları...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, İŞKUR aracılığıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 12 kişiyi deneyim ve eğitim şartı aranmaksızın işe alacağını duyurdu.

Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, alım yapılacak pozisyonlar daimi kadro niteliğinde olacak. Başvuru yapabilecek adaylardan tek istenen şartlar yaş ve sağlık durumu ile ilgili olacak.

Başvuru yapmak isteyenlerin 18-45 yaş arasında olması, herhangi bir beden engeli bulunmaması ve toz-kokuya karşı alerjisi olmaması bekleniyor. Adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması da aranan diğer bir kriter.

odunpazarı belediyesi temizlik işçisi alımı

Alım süreci hakkında detaylar paylaşan belediye, başvuruların 11-13 Ekim tarihleri arasında kabul edileceğini duyurdu. Başvuru için gerekli evrakların fotoğraf ve özgeçmiş olacağı belirtildi.

Başvuruların CEMORHAN@ODUNPAZARİCOMTR e-posta adresine gönderilmesi gerektiği ifade edildi. İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilecek alımla, belediye bünyesinde deneyim ve eğitim şartı aranmaksızın iş fırsatı sunulacağı vurgulandı.

Açıklanan şartları karşılayan adaylar, belirtilen tarihlerde başvurularını gerçekleştirerek belediyede istihdam şansı yakalayabilecek. Kamu kurumlarında deneyim şartsız işe alımların sayısının artması bekleniyor.

Son Haberler