Bu illerde yaşayanlar dikkat! O saatler arasında şemsiyesiz çıkan felaketi yaşayacak

Bu illerde yaşayanlar dikkat! O saatler arasında şemsiyesiz çıkan felaketi yaşayacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava verilerini güncelledi. Son verilere göre, Marmara Bölgesi ile birlikte Güneydoğu Anadolu'nun bir bölümü ve Karadeniz Bölgesi'nin tamamında şiddetli sağanak yağışlar görülecek. İşte yağış görecek tüm bölgeler...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava verilerine göre, ülkenin doğu ve kuzey bölgeleri parçalı ve çok bulutlu bir hava beklerken, Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Anadolu'nun bazı kesimleri ve Karadeniz Bölgesi'nde yoğun yağışlar tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi, Karadeniz kıyıları ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı bölgelerinde yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu. Ayrıca, Karadeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağışların beklendiğini belirtti. Bu üç bölgeyi sel, su baskınları ve heyelanlar konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. İç Anadolu Bölgesi için ise yoğun pus ve yer yer sis uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kıyı kesimlerde bugün hava sıcaklıklarının mevsim normallerine uygun seyredeceğini açıklarken, Batı Karadeniz ve Marmara Bölgesi'nde kuvvetli rüzgarlara dikkat çekti. Aynı zamanda, yağışların Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerinde yoğunlaşacağına işaret eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sinop ve çevresinde su baskınları, heyelanlar ve olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


İŞTE YAĞIŞ ALMASI BEKLENEN TÜM BÖLGE VE İLLER

YAGMUR

Yapılan incelemeler ve son hava verilerine göre, Türkiye'nin bir çok bölgesinde sisli, puslu ve yağışlı hava görülecek. İşte bölge bölge hava durumu.:

İÇ ANADOLU BÖLGEMİZ:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporuna göre, İç Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Ancak sabah ve gece saatlerinde pus ve sis olasılığı bulunuyor.

MARMARA BÖLGEMİZ:

İstanbul, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde yoğun sağanak yağış beklenirken, bölgenin güney kesimlerinde sis ve pus etkili olabilir.

EGE BÖLGEMİZ:

Ege Bölgesi'nin iç kesimlerinde sis ve pusun etkili olacağı ön görülüyor. Genel olarak az bulutlu ve yer yer parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

AKDENİZ BÖLGEMİZ:

Akdeniz Bölgesi'nde yer yer çok bulutlu bir hava olması bekleniyor.

KARADENİZ BÖLGEMİZ:

Batı Karadeniz kıyılarında parçalı ve çok bulutlu bir hava beklentisi bulunurken, Sinop ve çevresinde yoğun sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sinop ve çevresini olası olumsuzluklara karşı uyarıyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGEMİZ:

Doğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Güneydoğu kesimlerinde ise yer yer sağanak yağışlar görülebilir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGEMİZ:

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olması bekleniyor. Hava genel olarak parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Ancak sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis olabilir.

Son Haberler