Canan Karatay ayna gibi ışıldayan cildin sırrını verdi! Bu sabun cildi bebek gibi yapıyor

Canan Karatay ayna gibi ışıldayan cildin sırrını verdi! Bu sabun cildi bebek gibi yapıyor
Canan Karatay açıkladı! Pırıl pırıl ve genç bir cilt için zeytinyağı yeterli! İşte ayrıntılar...

Ünlü diyet uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı ve parlayan bir cilde sahip olmanın sırrını açıkladı. Karatay, yıllardır kendi cildi için kullandığı zeytinyağlı sabunu önerdi.

Karatay, bir röportajında cildinin güzel görünmesinin sebebinin uzun yıllardır aynı doğal sabunu kullanması olduğunu ifade etti. Amerika'da yaşarken de sık sık zeytinyağlı sabun isteyenler olduğunu anlatan Karatay, bu sabunun faydalarından bahsetti.

canan karatay gençlik iksiri

Karatay'a göre zeytinyağlı sabun, cildi derinlemesine temizler ancak kurutmaz. Zeytinyağının doğal nemlendirici özelliği sayesinde cildi yumuşatır ve korur. Ayrıca zeytinyağının antioksidan içeriği cildi serbest radikallerden korur.

Karatay, zeytinyağlı sabunun akne, egzama gibi cilt sorunlarına da iyi geldiğini belirtti. Hatta bir anısını paylaşan Karatay, Amerika'da kemoterapi gören bir hastanın yaralarının bu sabunla çabuk iyileştiğini aktardı.

Uzman Diyetisyen Canan Karatay, cilt bakımında doğal ve bitkisel ürünleri tercih ettiğini vurguladı. Uzun yıllardır kendi cildi için kullandığı zeytinyağlı sabunu, sağlıklı ve parlayan bir cilt için herkese tavsiye etti.

Son Haberler