Devlet kurumuna 3 asgari ücretten fazla maaşla personel alınacak! Şartları gören başvuruyor

Devlet kurumuna 3 asgari ücretten fazla maaşla personel alınacak! Şartları gören başvuruyor
Türksat'ta istihdam etmek üzere 40 bin Türk Lirası maaşla işçi alımı yapacak. İş arayan vatandaşlar için heyecan verici bir fırsat sunan bu personel ilanı, Türksat tarafından resmi olarak duyuruldu. İşte merak edilen tüm detaylar...

Türksat, iş arayan vatandaşlar için yeni istihdam fırsatları sunmaya devam ediyor. Bugün yaptığı açıklamayla Türksat, yaklaşık 100'den fazla personel alımı yapılacağını duyurdu, böylece iş arayanlar için Türksat'ın kapıları açılmış oldu. Toplamda 112 yeni personel alımı yapılacak.

Geçtiğimiz gün de Türksat, yeni personel alımı ilanı vermişti. Bu sefer, BT Veri Tabanı Uzmanı, Yapı İşleri Destek Personeli ve UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonlarında toplamda 6 adayı bünyesine katmayı hedefliyor.

İlan kapsamında, 1 BT Veri Tabanı Uzmanı, 1 Yapı İşleri Destek Personeli ve 4 UH Veri Haberleşme Sistemleri pozisyonuna personel alımı gerçekleştirilecek.

İŞTE BAŞVURUYA DAİR MERAK EDİLEN TÜM DETAYLAR

türksat

BAŞVURU ŞARTLARI

Türksat tarafından yapılan personel alım ilanlarında KPSS şartı aranmamaktadır. Adaylara 40 bin Türk Lirası maaş ödenecektir. Her aday, en fazla üç farklı ilana başvuru yapabilir; ancak eksik veya yanlış belgelerle yapılan başvurular geçersiz kabul edilecektir.

 

BAŞVURU SÜRESİ

11 Ekim tarihinde ilan edilen 3 farklı pozisyon için başvurular, 18 Ekim saat 23.59'a kadar kabul edilecektir.

 

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Türksat'a başvuruda bulunurken aşağıdaki belgeler talep edilmektedir:

Mezuniyet belgesi veya YÖK denklik belgesi.

Barkotlu SGK hizmet dökümü.

Üniversiteye yerleştirme sınavı sıralamasını gösteren bir belge.

Yabancı dil puanı gerektiren pozisyonlar için uygun yabancı dil belgesi veya öğrenim dilinin %100 İngilizce olduğunu gösteren bir belge.

Başvuruları ve ayrıntılı bilgilere erişimi, Türksat'ın resmi kariyer sayfasından gerçekleştirebilirsiniz.

Son Haberler