Dilan Polat'ın o isimle WhatsApp konuşmaları ifşalandı! Ünlü isim mesajda bakın neler demiş!

Dilan Polat'ın o isimle WhatsApp konuşmaları ifşalandı! Ünlü isim mesajda bakın neler demiş!
Gündeme kara para aklama gibi suçlamalarla damga vuran Dilan Polat'a ünlü manken Ebru Şancı gönderdiği mesajı açıkladı. İşte ayrıntılar.

Ebru Şancı, paylaşımlarıyla kendisinden söz ettiren kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarıyla gündeme gelen Dilan Polat'a gönderdiği mesajı duyurdu.

dilan polat

Polat ailesinin kara para aklama, vergi kaçakçılığı ve istihdam suçlamaları gündemde bomba etkisi yarattı. Eski model Ebru Şancı, lüks hayatıyla adından söz ettiren fenomene mesaj gönderdiğini, ardından iddiaları karmaşıklaştırmaya başladığını söyledi.

Bir ara Söylemezsem Olmaz'ın yorumculuğunu yapan, daha sonra taleplerinin ve tarzının programa uymaması sebebiyle programdan ayrılan Şancı, gördüklerine dayanamadığını söyleyerek mesaj iletti.

Yağmur Çevik'e konuk olan Ebru Şancı, konuşmasında şunları dile getirdi: "Bence Dilan iyi bir kız, bu linç çok fazla. İnsanları çok fazla kamuoyunun önüne getirdi, biz kıskanç bir milletiz" dedi ve şunları ekledi:

'Millet gerçekten parasız bunu gözüne sokması sempatiyi kaybetmeye başladı. Geçen gece mesaj attım; seni seviyorum seni insan olarak seviyorum. Sana abla tavsiyesi; hiçbir yere çıkma, konuşma, bir süre çoluğunu çocuğunu al kaybol dedim. Ah Ebrum ah' yazmış…

Son Haberler