Dilan Polat'ın servetinin kaynağı belli oldu! Meğer para böyle akıyormuş

Dilan Polat'ın servetinin kaynağı belli oldu! Meğer para böyle akıyormuş
Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Dilan Polat'ın gelir kaynağı belli oldu! Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat gündem olmaya devam ediyor. Canlı yayında konuştu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DİLAN POLAT'IN GELİR KAYNAĞI

Geçtiğimiz gün TV8 ekranlarında yayınlanan İkinci Sayfa programına konuk olan Dilan Polat gelir kaynağı ile ilgili sorulara cevap verdi. Dilan Polat soruya şu şekilde cevap verdi; 'Bu değirmenin suyu bir anda gelmedi. Ben ve Engin 18 sene boyu birlikte çalışıp bugünlere kadar geldik. Genç yaşlarda büyük başarılara imza atamadık ama evlendikten sonra hep çalıştık. Engin bir ticaret adamı. Ben de kendi çabalarımla kozmetik sektöründe başarılı oldum. Benim dayım Gebze'de tanınan bir iş insanı zaten. İnşaat sektöründe birçok projesi var. 

dilan polat kazancı dudak uçuklattı

Engin askerden döndükten sonra dayım onun içindeki girişimciyi gördü ve güvendi. Bir projenin başarılı olması için sermayeye ihtiyaç vardır. Biz bu projeyi yaparken hem dayımdan hem Engin'in ailesinden destek gördük. İlk projeden sonra Engin sektörde yerini sağlamlaştırıp başka büyük projeler hayata geçirdi. Başlangıçta doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. Gülşen, Demet Akalın, Ebru Destan gibi insanların doğum fotoğraflarını çektim. Bu işle popülerlik kazandım ve daha geniş kitlelere ulaşabildim. Bir gün rüyamda güzellik merkezi açtığımı gördüm. O günden itibaren hayalimi gerçekleştirmek için çabaladım. Şimdi dünya çapında şubelerimiz var. Kazancımın önemli kısmını reklama yatırıyorum. Sosyal medya benim için bir reklam aracı oldu. Üstümdeki kombin 350 bin TL. Türk kahvesini altın tozuyla içmemin sebebi sırf birilerini rahatsız etmek. Bazen bir AVM'ye gittiğimde 750 bin TL harcıyorum, her ay 1 milyon TL yardım dağıtıyorum. Kocamdan şimdi de tekne istiyorum.' 

Son Haberler