Gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşinden olay paylaşım! Takipçileri şaşkına döndü

Gözaltına alınan Dilan Polat'ın kardeşinden olay paylaşım! Takipçileri şaşkına döndü
Çektiği anormal videonun ardından sosyal medyanın diline düşen Sıla Doğu'nun namaz kıldığı videosu Dilan Polat tarafından paylaşıldı. İşte ayrıntılar...

Fenomen ve iş insanı Dilan Polat, ablası Sıla Doğu'nun namaz kılarken çekilen bir videosunu paylaşarak sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Sıla Doğu, daha önce Dilan Polat'ın canlı yayınında uyuşturucu kullanmasıyla ilgili bir itirafta bulunmuş ve bu nedenle gözaltına alınmış, ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dilan Polat, Instagram hesabından paylaştığı videoya, "Her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar; paylaşır, paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında. Amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadeleriyle bir not ekledi. Videoda Sıla Doğu'nun namaz kıldığı görülüyor.

sıla doğu namaz

Sıla Doğu, daha önce sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoyla uyuşturucu madde kullanımını itiraf etmiş ve bu itiraftan sonra gözaltına alınmıştı. Ancak sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Dilan Polat, ablasının bu videoyla ilgili yaşadığı olayın ardından, "Allah merhametsiz kullarından hesap soracak" demişti.

Sosyal medya kullanıcıları, Dilan Polat'ın ablasının namaz videosunu paylaşmasını farklı şekillerde yorumlarken, bu paylaşımın gündemdeki yerini koruyacağı görünüyor. Olayın daha fazla detayı ve gelişmeleri merakla bekleniyor.

Son Haberler