Her sabah bu çorbadan 1 kase içen yaşını 10 yıl öne çekiyor! Cilt bariyerini onarıp gençleştiriyor

Her sabah bu çorbadan 1 kase içen yaşını 10 yıl öne çekiyor! Cilt bariyerini onarıp gençleştiriyor
Bazılarının bayılarak yediği bazılarının da adını dahi duymak istemediği çorbaların başında gelen kelle paça çorbası aslında tam bir şifa deposudur. O Uzman Doktordan gelen bilgilere göre kelle paça çorbasının içerdiği bu özelliklerin cilde çok faydası olduğunu duyan herkes çok şaşıracak. İşte detaylar...

Havaların soğumaya başlamasıyla popülerliği artan kelle paça çorbasının faydalarını merak edenler için Uzman Doktor Canan Karatay'dan önemli açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde...

banka

SABAHLARI BİR KÂSE İÇEN 10 YAŞ GENÇLEŞİYOR! KOLAJEN DEPOSU O İÇECEK HASARLI DOKUYU ONARIYOR!

Hücrelerin yenilenmesine ve vücuda gençlik solumasına yardımcı olan buharı üstünde bir kâse çorba kış aylarının vazgeçilmezidir. Düzenli kullanıldığında yaşlanma karşıtı bu doğal mucize, kolajen etkisi sayesinde cildi yenileyerek 10 yaş daha genç hale getirecek...

İçerdiği kolajen dengesi bağ dokusunun sağlığını korurken hasarlı dokuların iyileşmesini de destekler. Kemik ve kas sağlığının korunmasına yardımcı olan vitamin, mineral, magnezyum ve kalsiyum açısından zengin olan bu ürün Uzman Doktor Canan Karatay tarafından da önerilmektedir. Küçük çocuklarda kemik gelişimini desteklemeye, yaşlılıkta ise kemik kırıklarını önlemeye yardımcı olan kafa çorbasının faydaları günde en az bir kez tüketildiğinde ortaya çıkacak.

CİLDİ GÜZELLEŞTİRİYOR, HÜCRELERİ YENİLİYOR!

Soğuk kış aylarında zayıflayan bağışıklığa destek olmak için tüketilmelidir. Aşırı tüketimi durumunda böbrek, yüksek tansiyon ve kalp hastaları için tehlikeli olabilir. Kelle paçası doğal yaşlanma karşıtı etkileriyle bilinir. Cildi yeniler ve hücreleri gençleştirir. Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur. Özellikle saç ve tırnakların sağlıklı uzamasını sağlar. Herkesin vücudunda bulunması gereken B12 vitamini bol miktarda bulunmaktadır. Özellikle sporcuların içmesi tavsiye edilir. D vitamini açısından vücuda güç veren beyaz çorba yaklaşık bir buçuk saatte hazır olacak.

Herkesin vücudunda bulunması gereken B12 vitamini bol miktarda bulunmaktadır. Özellikle sporcuların içmesi tavsiye edilir. D vitamini açısından vücuda güç veren beyaz çorba yaklaşık bir buçuk saatte hazır olacak.

SİNDİRİM SİSTEMİNİ KUVVETLENDİRİYOR!

Kelle Paça Çorbası bağırsakların hareket etmesine yardımcı olur. Sindirim sistemini güçlendirir. Bu mikroplarla savaşmaya yardımcı olur. Restoranlarda ve özel çorbalarda ilk sıralarda yer alan bu popüler içecek, kas ve kemik dokusunun iyileşmesine yardımcı olurken kalıcı bir tokluk hissi de sağlıyor. Metabolizmayı hızlandırır. Kilo vermek isteyenlere de tavsiye edilir. Vücuda doğal olarak enerji sağlar.

1 KASE KELLE PAÇA ÇORBASI HANGİ DEĞERLERİ BARINDIRIYOR?

Bir kâse çorba 205 kalori içerir. Kış aylarında beslenme uzmanlarının menülerinde yer alan bu çorba, 17 gram protein, 2 gram karbonhidrat ve 14 gram yağ içeriyor. B vitaminleri açısından zengin olan kafa çorbası, demir, çinko, fosfor, kolajen ve kalsiyum açısından da zengindir. Günde bir kâse bu çorbayı tüketmek yeterli sayılıyor, bu da kış aylarında görülen grip enfeksiyonlarına, grip ve soğuk algınlığına iyi geliyor.

Son Haberler