Kalıcı tüysüzlük için bundan uzak durun! Tüyleri artırıyor, daha sert çıkarıyor

Kalıcı tüysüzlük için bundan uzak durun! Tüyleri artırıyor, daha sert çıkarıyor
İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin başvurduğu lazer epilasyon ve jilet üzerine hangisinin tercih edilmesi yönünde açıklamalar yapıldı. Lazer epilasyon ve jilet kullanımındaki karşılaştırmalar haberimizde.

Kalıcı bir tüy azaltma yöntemi olarak tercih edilen lazer epilasyon, yoğun lazer ışığı kullanılmasıyla hedef alınan işlemdir. Koyu tüylerin pigmenterini emerek tüylerin kökünden kurtulmasına yardımcı olur. Tüylerin daha yavaş yavaş incelmesiyle beraber batık problemlerinin de sonuca vardığı görülüyor.

Bununla beraber ekonomik anlamda tercih edilen jilet kullanımı tüyleri dik keserek alımlarında anında pürüzsüz bir his sağlarken jilet kullanımının arasında yer alan yararlarda pratiklik, maliyet düşüklüğü ve kolaylık olarak tercih ediliyor. Tüylerin daha hızlı ve kalın olarak geri çıkmasına neden olan jilet cildi tahriş edilir.

jilet kullanımı

İki yöntem arasında hangisinin daha faydalı olduğu kişiye göre farklılık gösterirken uzun vadede kalıcı olması için lazer tercih edilir. Kişisel tercihiniz, cilt tipiniz, tüy yapınızla beraber jilet de kullanılır. Her iki yöntemin de avantaj ve dezavantajları mevcuttur. Kafasında soru işareti olanlara uzman bir dermatologla görüşmek en iyi seçenektir.

Son Haberler