Kamu bankasına personel alımı başladı! O illere KPSS puansız banka personeli alınacak

Kamu bankasına personel alımı başladı! O illere KPSS puansız banka personeli alınacak
VakıfBank, KPSS şartı aramaksızın 1.985 memur alımı yapacak. Başvurular 17 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında alınacak. Sınav 2 Aralık 2023 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum gibi illerde personeller alacak.

VakıfBank, büyük bir personel alımı yapma hazırlığında. Bu alımlar için KPSS şartı aranmayacak. Toplamda 1.985 memur pozisyonuna personel aranacak. Başvurular 17 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında kabul edilecek. Sınav ise 2 Aralık 2023 tarihinde Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum gibi birçok ilde yapılacak. İşte detaylar...

banka personel

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI YAPACAK

VakıfBank, KPSS şartı aramadan yapılan bu alımla geniş bir başvuru yelpazesi sunuyor. Başvurular, 17 Ekim 2023 tarihinden itibaren başladı ve 1 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru süreci oldukça basit. Adaylar, Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'nin https://semsinav.ankara.edu.tr/ adresine girerek sınav başvuru formunu dolduracak ve başvurularını online olarak tamamlayacaklar.

Bu alımlar, KPSS sınavına girmeden, doğrudan VakıfBank'ın personel ihtiyacını karşılamak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Başvuru tarihlerini kaçırmadan, uygun pozisyonlar için başvurularınızı gerçekleştirebilir ve kariyerinizi bu büyük bankada başlayabilirsiniz. Bu fırsatın tadını çıkarmak için başvurularınızı eksiksiz ve zamanında yapmayı unutmayın.

banka personeli

VakıfBank, KPSS şartı olmadan 1.985 memur alımı gerçekleştirecek. Başvurular 17 Ekim - 1 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak, sınav ise 2 Aralık 2023 tarihinde birçok ilde düzenlenecek. İşte bu alımlara başvurmak için gereken şartlar ve detaylar:

Sınav Tarihi ve Yapılacağı İller:

VakıfBank'ın 1.985 memur alımı için sınav, 2 Aralık 2023 tarihinde düzenlenecek ve birçok ilde yapılacak. Bu iller şunlardır: Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak. Sınava bu illerden başvuru yapabileceksiniz.

Başvuru Şartları:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız gerekiyor.

01.01.1993 tarihinden itibaren doğmuş olmanız gerekiyor.

İkamet şartı, pozisyonlara göre değişiyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanları için ikamet şartı aranmamaktadır. Ancak Uzman Yardımcısı ve Memur (Şube)/Memur (Müşteri İletişim Merkezi) ünvanlarına başvuran adayların ikametlerinin belirli illerde olması gerekmektedir. İlgili illerde ikamet etmeyenler başvuruda bulunamayacaktır.

Kamu hizmetinden yasaklı olmamanız gerekiyor.

Hapis cezası almamış olmanız gerekiyor. Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almışsanız başvurunuz kabul edilmeyebilir.

Daha önce Banka'nın işe alım sınavlarından birine katılmış ve başarısız olmamış olmanız gerekiyor.

Banka'da çalışırken herhangi bir nedenle ilişiğinizin kesilmemiş olması gerekiyor.

Mezuniyet kriterleri pozisyonlara göre değişiyor. Lisans bölümünüzün ilgili tabloya uygun olması veya 31.03.2024 tarihine kadar mezun olmanız gerekmektedir.

Sağlık durumunuz görev yapmaya uygun olmalıdır, ancak Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı pozisyonları için daha sıkı sağlık kriterleri vardır.

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış veya ertelenmiş, muaf tutulmuş veya bedelli askerlik başvurusunda bulunmuş olmanız gerekiyor.

Bu şartları karşılayan adaylar, belirtilen tarihler arasında başvurularını yapabilirler. Unutmayın ki başvuru sürecindeki belgeler ve prosedürler özenle takip edilmelidir. Bu büyük fırsatı kaçırmamak için tüm şartları inceleyin ve başvurunuzu zamanında yapın.

Son Haberler