KPSS'den 60 62 65 puan alana kaymakamlık yolu göründü! Kaymakamlıklar yeni personellerini arıyor

KPSS'den 60 62 65 puan alana kaymakamlık yolu göründü! Kaymakamlıklar yeni personellerini arıyor
İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları takip ederken Kaymakamlık yüzleri güldürdü! Az puanlı alımlar başladı. Tüm detaylar haberimizde.

Kaymakamlık bünyesine birçok personel alımları başladı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAYMAKAMLIK PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

Yapılan son haberlere göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile Büro Görevlisi personeli alınacak. Pazarlar Kaymakamlığı bünyesine alınacak adayların Kamu Yönetimi, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi ve Sosyal Hizmetler lisans bölümlerinden mezun olması, 

kaymakamlık personel alımları başlado

2022 KPSS puanının 60 ve üstünde olması, en az B sınıfı sürücü belgesi olması, Kütahya ili Pazar ilçesinde en az 1 senedir ikamet ediyor olması, 18 yaşını tamamlamış olması şartlarını taşıması gerekiyor. Adaylar başvurularını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde yer alan ilandan yapabilecekler. Başvuru sırasında kimlik fotokopisi, diploma ya da mezuniyet belgesi, sabıka kaydı belgesi, 3 tane resim, KPSS sonuç belgesi, sürücü belgesi fotokopisi, özgeçmiş belgeleri gerekiyor. 

Son Haberler