KPSS'siz personel alımı başladı! Hastanelere yüksek maaşla sekreter, güvenlik, temizlik personeli alınacak

KPSS'siz personel alımı başladı! Hastanelere yüksek maaşla sekreter, güvenlik, temizlik personeli alınacak
Hastanelerde çalışmak üzere onlarca personel alınacak. İşte başvuru koşulları ve başvuru yöntemine ilişkin detaylar...

Son dakika haberine göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), birçok hastane için temizlik, güvenlik, sekreter ve diğer pozisyonlarda KPSS'siz ve mülakatsız personel alımı yapacağını duyurdu. Bu büyük fırsatla iş arayanlar için kapılarını açan İŞKUR, adaylara başvuru süreci ve şartlar hakkında detaylı bilgi sunuyor.

hastane personel alınacak

Başvuru Şartları:

Adaylar İŞKUR'a kayıtlı olmalıdır. Sağlık sorunları, hastane ortamında sürekli ve vardiyalı çalışmaya engel olmamalıdır. Sürekli ve gerektiğinde vardiyalı çalışabilme yeteneği aranmaktadır.

Adaylar başvurularını İŞKUR'un resmi internet adresi olan esube.iskur.gov.tr üzerinden gerçekleştirebilirler. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirler:

İŞKUR e-şube sayfasını ziyaret edin.

Ana sayfada bulunan "İŞ İLANLARI" bölümüne tıklayın.

hastane personel alınacak

Ardından "KADRO" kısmına başvurmak istediğiniz pozisyonu yazarak "ARA" butonuna tıklayın.

Ayrıca, Sağlık Bakanlığı'nın da 2023 yılı içerisinde çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapması bekleniyor. Bakan Fahrettin Koca, bu alımın yıl sonuna kadar gerçekleştirileceğini ifade etmişti. İlanın Ekim sonu veya en geç Kasım ayında yayımlanması öngörülüyor.

Bu fırsatlarla iş arayanlar için önemli bir kapı açılıyor. Adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvuru şartlarına uygun pozisyonları inceleyerek başvurularını yapabilirler. İş arayanlar için bu alım fırsatlarının büyük bir önem taşıdığı unutulmamalıdır.

Son Haberler