Milli Eğitim Bakanlığı devasa maaşla personel alıyor! KPSS şartına uyanlar hemen başvurabilir

Milli Eğitim Bakanlığı devasa maaşla personel alıyor! KPSS şartına uyanlar hemen başvurabilir
Milli Eğitim Bakanlığı, yeni personel alımı ilanıyla kamuoyunu bilgilendirdi. Bu kapsamda personel alımı şartları ve başvuru tarihine dair detayları yer alıyor. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı...

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni bir personel alımı için ilan yayınladı. Bu alım, sözleşmeli bilişim personeli pozisyonları için gerçekleştirilecek ve başvuru şartları konusunda detaylı bilgi sunuldu. İşte Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı hakkındaki detaylar...

milli-egitim-bakanligi-personel-alimi

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu kurumlarındaki personel alımlarına devam ediyor. Son ilanda, sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı açıklandı. İş başvuruları için başvuru tarihi ve gerekli şartlar belirlendi.

Başvurular, 2022 ve 2023 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP3 puanının yüzde 70'i ile Yabancı Dil Sınavı (YDS) veya Yükseköğretim Kurulu tarafından denk kabul edilen başka bir dil sınavının yüzde 30'u toplamı esas alınarak değerlendirilecek. Başvuracak adaylar, KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyenler için KPSS puanının 70 olarak kabul edileceğini unutmamalıdır. YDS veya benzeri bir dil sınavı puanı olmayan adayların yabancı dil puanı ise 0 olarak hesaplanacaktır.

personel-alimi-meb

MEB BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Başvuruların nasıl yapılacağı ve hangi kadroların alım yapılacağı hakkındaki detaylar ayrıca açıklanacak. Bu ilan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin önemli bilgileri içeriyor. Adaylar, başvuru süreci ve başvuru şartları hakkında ilanı inceleyerek başvuru işlemlerine başlayabilirler. 

Son Haberler