Milyonlarca üniversite öğrencisine duyuruldu! Vergisiz telefonda başvuru tarihleri açıklandı

Milyonlarca üniversite öğrencisine duyuruldu! Vergisiz telefonda başvuru tarihleri açıklandı
Son dakika açıklamasına göre, Bakan Uraloğlu, öğrencilere vergiden muaf telefon ve bilgisayar temin edilmesi ile beraber ayrıca 10 GB ücretsiz internet hakkı verilmesini planladıklarını bildirdi. Bakan, bu konuda bir tarih belirleme taahhüdünde bulundu.

Son dakika açıklamasına göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gençlere ücretsiz 10 GB internet hakkı sağlanması ve vergisiz telefon ile bilgisayar temin edilmesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda müjdelediği vergisiz telefon ve bilgisayar ile 10 GB ücretsiz internet hakkı konusundaki çalışmaların sona erdiğini belirtti.

vergisiz telefon

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yıl Açılış ve EKEV-2023 Akademik Bilim Sanat ve Spor Ödülleri Töreni'nde konuşan Bakan Uraloğlu, aylık 10 GB ücretsiz internetin Kasım ayında başlayacağını duyurdu.

Çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar tamamlanmaya çalışıldığını ancak yetişmemesi halinde en geç Kasım ayının ilk günlerinde yürürlüğe gireceğini açıkladı.

Uraloğlu, ücretsiz 10 GB internet hakkıyla ilgili olarak, "Cumhurbaşkanımızın size söz verdiği 10 GB internet sürecini neredeyse tamamladık. Gençlik ve Spor ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile işbirliği içindeyiz. Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz, ancak yetişmezse en geç Kasım ayının başlarında kullanıma sunulacak" dedi.

Vergisiz telefon ve bilgisayar konusunda da konuşan Bakan Uraloğlu, "Bilgisayar ve cep telefonuna büyük bir destek sağlayacağız. Bu konu da netleşti ve başvuruların yakın bir tarihte başlayacağını belirtti. Vergisiz telefon ve bilgisayar listesi için TIKLAYIN." şeklinde konuştu.

Son Haberler