Sıfır otomobillerde bomba fiyatlar! Sadece 338 bin TL'ye anahtar teslim: İşte o modeller

Sıfır otomobillerde bomba fiyatlar! Sadece 338 bin TL'ye anahtar teslim: İşte o modeller
Hyundai, 2023 model araçlarını cazip fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunuyor. ÖTV indirimi ile yeni Hyundai otomobillerinin fiyatı 337.000 TL'den başlıyor.

Hyundai'nin Sonata, Elantra ve Tucson gibi modellerin fiyat avantajları tüketicinin ilgisini çekiyor.

Fiat, 2023 Model Fiyatları

Fiat, 2023 model araçları ile aktif olarak Türkiye pazarına giriyor. ÖTV indirimleriyle yeni Fiat otomobilleri 337 bin TL'den başlayan fiyatlar ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Fiat 500, Egea ve Tipo gibi popüler modeller uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor.

"Opel OTV 2023 model araçların fiyatlarını düşürdü"

2023 model yılı için cazip fiyatlarla müşterilerini bekleyen Opel, OTV indirimleri sayesinde yeni Opel otomobillerin fiyatlarını 337.000 TL'den başlıyor. Güvenilirliği ve ekonomik kullanımı nedeniyle Corsa, Astra ve Crossland gibi modeller tercih ediliyor.

Renault Araç Fiyatları 2023

Renault, 2023 model araçlarını uygun fiyatlarla Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor. ÖTV indirimleri ile yeni Renault otomobiller 337.000 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Clio, Megane ve Captur gibi modeller konfor ve yakıt tasarrufu nedeniyle tercih ediliyor. Bu modeller OTV indirimli 2023 model yılı araçları, tasarruf etmek ve yeni bir araca sahip olmak isteyen araç alıcıları için cazip bir fırsat sunmakta.

Sıfır otomobillerde bomba fiyatlar! Sadece 338 bin TL'ye anahtar teslim

Yüksek güvenlik ve teknik standartlarla donatılan araçlar, müşterilere hem konforlu hem de güvenli sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor. OTV indirimleri Türkiye'de araba sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor. Böyle bir fırsatı kaçırmamak için yerel bayiniz ile iletişime geçerek ya da online platformlardan daha detaylı bilgi alarak araba seçebilirsiniz.

Araba alırken nelere dikkat etmeliyim?

Yeni bir araba satın alırken dikkate alınması gereken birkaç önemli faktör vardır. Öncelikle bir bütçe belirlemeniz ve o bütçeye göre araç fiyatı seçmeniz gerekiyor. ÖTV indirimleri fiyatları daha cazip hale getiriyor ancak sigorta, vergi, yakıt, bakım gibi araç maliyetlerini göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Ayrıca hangi markayı veya modeli tercih edeceğinize karar vermeniz de çok önem taşımaktadır. Hyundai, Fiat, Opel, Renault gibi markaların birçok farklı modellerinin farklı özelliklere sahip olmasından dolayı ihtiyacınıza en uygun modeli seçmelisiniz.

Son Haberler