Yalı Çapkını dizisinde bir aşk bombası daha! Bu kez ortalık fena karışacak

Yalı Çapkını dizisinde bir aşk bombası daha! Bu kez ortalık fena karışacak
Yalı Çapkını dizisinin oyuncularından Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın arasında oluşan yakın ilişki dizi izleyicilerinin gözünde kaçmıyor. İkilinin gerçek hayatta birlikte olup olmadıkları araştırılıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her hafta yayınlanan bölümüyle izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını adlı dizisi senaryosuve oyuncu kadrosunun başarısı kadar kamera arkası sürprizleriyle de manşetlere çıkıyor. Dizinin ana karakterleri Beril Pozam ile Ersin Arıcı arasında oluşan yakın ilişki son günlerde magazin haberlerinin en çok konuşulan konusu oldu.

Beril Pozam'ın Yeni Aşkı Ersin Arıcı Mı?

Beril Pozam ile Ersin Arıcı

Beril Pozam, geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Erdem Kaynarca'dan ayrılmıştı. Güzel oyujcunun özel hayatında dizide Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı ile aşk yaşadığı söyleniyor.

Snob Magazinin yayınladığı özel haberine göre ikilinin, dizinin çekimleri sırasında Marmaris'te bir süre yalnız kaldıkları, hatta öpüşme sahnesinin bile gerçek olabileceği iddia edildi.

"Dizi ile gerçeklik arasında ince bir çizgi"

Beril Pozam ile Ersin Arıcı

“Yalı Çapkını” dizisi Suna ve Abidin karakterlerinin aşk hikayesini ekranlarda büyüledi. Bu başarılı kimya dengelenmeye devam edecek gibi görünüyor. Fakat, aşk iddiası masadayken henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

 Bu tür aşk beyanları diziye olan ilgiyi artırıyor ve izleyicileri ekrana çekiyor. İzleyiciler karakterler arasındaki gerçek hayattaki ilişkilerle ilgileniyor ve diziyi bu kadar popüler kılan da sette yaşanan bu olaylar oluyor.

Yalı Çapkını başarılı senaryosuyla ve sürpriz gelişmeleriyle izleyiciyi beyazperdeye çekerken, izleyicilerin Beril Pozam ile Ersin Arıcı'nın ilişkisinin gelişimini de yakından izlemeye devam etmesi muhtemel. Bir süredir hem dizinin hem de oyuncunun hayranları aşk şüphelerinin setteki etkisinden bahsedecek gibi görünüyor.

Son Haberler